Advert
as

Belediye Yol Çalışmalarına Başladı

Belediye Yol Çalışmalarına Başladı

Solhan Belediyesi, Yeşilova Mahallesi Tepe Camii bölgesi yol çalışmalarına başladı. Tepe Camiinden Selahattin Eyyübi Camii bölgesine kadar olan yolda çalışmalar yürüten Solhan Belediyesi, YBO önünden Yeni Mahalle Köprüsüne kadar olan kısmında yapılacağı öğrenildi.


Solhan Belediyesi, yol çalışmalarına başladı. Ramazan bayramı sonrası çalışmalara başlayan Solhan Belediyesi’nin bu yıl 100 metre kilitli parke taşı, oluk ve bordür döşemesi yapacağı öğrenildi.

 

Yeşilova Mahallesi Tepe Camii bölgesi yol çalışmalarına başladı. Tepe Camiinden Selahattin Eyyübi Camii bölgesine kadar olan yolda çalışmalar yürüten Solhan Belediyesi, YBO önünden Yeni Mahalle Köprüsüne kadar olan kısmında yapılacağı öğrenildi.

 

Yol çalışmalarını inceleyen Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

2017 yılında Yeşilova Mahallesi Tepe Camii bölgesinde taş duvar yapımının yapıldığını ve eksik kalan yerlerin bu yıl yapılarak bölgede taş duvar yapılacak yerlerin kalmayacağını belirten Yıldız, “Tepe Camii bölgesinde taş duvar yapıyoruz. Ramazan bayramı sonrası çalışmalara başladık. Tepe Camii bölgesinden Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi yolundan Yeni Mahalle Selahattin Eyyübü Camii yoluna kadar yolu kilitli parke taşı ile döşüyoruz. Bu çalışma tamamlandıktan sonra Yatılı Bölge Okulu önünden Öğretmen Hüseyin Artunç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden Yeni Mahalle Köprüsüne kadar olan yolda çalışmalara başlayacağız. Bu iki yolun tamamlanmasıyla Boğlan Mahallesi’nde eksik kalan yolda çalışmalarımız devam edecektir. Boğlan Mahallesi’ndeki yolun etrafındaki taş duvar çalışmalarını geçtiğimiz sezon tamamlamıştık. Burada kilitli parke taşı, bordür ve oluk çalışması olacak. Ayrıca Yeni Mahalle’de bulunan ve Kasman Barakaları olarak adlandırılan bölgede taş duvar çalışmalarımız devam ediyor. Bu yıl için kilitli parke taşı, bordür ve oluk için 100 metre döşemesi ihalesi yaptık. Hedefimiz 2018 yılının ikinci yarısı itibarı ile Solhan’da kilitli parke taşı döşenmemiş yol bırakmamaktır. Bu hedefe Allah’ın izni ile ulaşacağız ve halkımızın hal ettiği hizmetleri sunacağız.” ifadelerini kullandı.

 

Anadolu Mühendislik tarafından yapılan yolda çalışmalara başlandığında kurban kesildiği öğrenilirken yolun kenarında su arkı ve belli aralıklar ile su giderlerinin yapılarak yolun su akıntılarına karşı da korunması için çalışmaların yapıldığı belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum