Advert
as

Solhan Spor’dan Okumuş ve Yıldız’a Ziyaret

Solhan Spor’dan Okumuş ve Yıldız’a Ziyaret

Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor’da yapılan yönetim değişikliği sonrasında Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş ile Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulunuldu.

 

 

 

2012 yılında kurulan ve iki sezon Türkiye Voleybol Federasyonu 3’üncü liginde bir sezon 2’nci ligde ve bir sezon da 1’nci ligde mücadele eden Bingöl’ün voleybol temsilcisi Solhan Spor, yönetimi Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş ile Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı ziyaret etti.

 

Kaymakam Okumuş’a Ziyaret

 

İki hafta önce yapılan yönetim kurulu kongresi ile oluşan yeni yönetim yeni sezon için çalışmalarını yaparken ziyaretleri de ihmal etmiyor. Solhan Kaymakamı Fatih Okumuş’u ziyaret eden Solhanspor Kulübü Başkanı Erdoğan Kurtaran ve yönetim kurulu üyeleri, Solhanspor’un yeni sezon çalışmaları hakkında Kaymakam Okumuş’u bilgilendirdiler.

 

Takımın iyi bir seviyede olduğunu anımsatan Kaymakam Okumuş, yeni sezonda kulübün yanında olduğu mesajını verdi.

 

Kulübün Solhan’ın kulübü olduğunu ve Bingöl’ü temsil ettiğini belirten kulüp yöneticileri, herkesin imkânları doğrultusunda kulübün yanında olması gerektiğine inandıklarını ve bunu beklediklerini ifade ettiler.

 

Başkan Yıldız’a Ziyaret

 

Kaymakam Okumuş’a yapılan nezaket ziyaretinin akabinde Solhanspor yöneticileri, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’ı ziyaret ettiler.

 

Kulübün yeni sezon çalışmalarının ve mali bütçenin konuşulduğu ziyarette Başkan Yıldız, daha önce olduğu gibi yeni sezonda da desteklerinin olacağını belirtti.

 

Solhan ve Bingöl’den imkânı olan hemşehrilerimizin maddi destek ve maddi imkanı olmayanların ise takımın maçlarına gelerek takımın manevi destekçisi olmalarını beklediklerini ifade etti.

 

 

Kulüp yöneticileri, Başkan Yıldız’a geçmiş dönemlerde takımın yanında olup destek sunmasından dolayı ve yeni sezon için de destek vermesinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum