Advert
as

Alev Alan TIR Kullanılamaz Hale Geldi

Alev Alan TIR Kullanılamaz Hale Geldi

Bingöl’ün Karlıova ilçesi seyir halinde alev alan kâğıt yüklü TIR küle döndü.​


Karlıova'ya bağlı Toklular köyü mevkiinde alev alan seyir halindeki TIR kullanılamaz hale geldi.

 

Edinilen bilgilere göre, Karlıova ilçesine bağlı Toklular köyü mevkiinde seyir halindeki 31 PBE 70 plakalı kâğıt yüklü TIR bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Aracında alevlerin yükseldiğini gören TIR sürücüsü Ömer Baştuğ durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

 

Olay yerine gelen Karlıova Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Üç itfaiye aracıyla yapılan tüm müdahalelere rağmen araç kullanılamaz hale geldi. Aracın yandığını gören köylüler olay bölgesine gelerek itfaiye ekiplerine yardım ettiği görüldü.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum