Advert
as

Solhanspor’dan Vali Mantı’ya Ziyaret

Solhanspor’dan Vali Mantı’ya Ziyaret

Solhanspor Kulübü yöneticilerinden, Ankara Mamak Kaymakamlığı görevini yürütürken Valiler kararnamesi ile Bingöl’e atanan Bingöl Valisi Ali Mantı’ya hayırlı olsun ziyareti…


Solhanspor Kulübü yöneticileri, Valiler Kararnamesi ile Bingöl’e atanan ve 30 Haziran 2017 günü Bingöl’de göreve başlayan Vali Mantı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Vali Mantı’nın Valilik toplantı salonunda kabul ettiği Solhanspor Kulübü Başkanı Erdoğan Kurtaran ve kulüp yöneticileri, Solhanspor’un kuruluş amacı hakkında Vali Mantı’ya bilgi verdiler.

 

2012 yılında kurulan kulübün kısa sürede önemli başarılar elde ettiğini ve 2016-2017 voleybol sezonunda play-off müsabakalarına katıldığını belirten kulüp yöneticileri, bu sezon da önemli transferler yaparak Efeler Ligi hedefi ile yola çıktıklarını belirttiler.

 

Solhanspor’un başka ortamlarda da anlatıldığını ve başarılı olduğunun belirtildiğini söyleyen Vali Mantı, Solhan’a ziyarette bulunduğunu ifade edip güzel ve düzenli bir ilçe olduğunu aktardı.

 

 

Solhanspor’a yeni sezonda başarılar dileyen ve sezon başladığında müsabakaları izlemeye geleceğini belirten Vali Mantı, genç ve girişken bir ekibin yönetimde olmasının önemli olduğunu belirtti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum