Advert
as

Bozuk Yollar, Sürücüleri Çileden Çıkardı

Bozuk Yollar, Sürücüleri Çileden Çıkardı

İlçe merkezindeki anayolda oluşan çökme ve kabarmalar, araç sürücülerini çileden çıkararak tepkisine neden oldu.


İlçemiz Boğlan Bulvarı’ndaki kilitli parke taşlarında oluşan yolda çökme ve kabarmalar nedeniyle sürücülerin tepkisine neden oldu.

 

İlçe merkezinden geçen D300 anayolun bozuk olması sebebiyle araçlarının sürekli bozulması kendilerini bezdirdiğini dile getiren sürücülerinden Osman Bayır, “ilçe merkezindeki anayolda döşenen kilitli parke taşlarında çökme ve kabarmalar yıllardır var olmasına rağmen kimse umursamıyor.  Özellikle biz sürücüler günde en az on defa bu çukur ve bu kabaran yoldan geçiyoruz. Her geçişimizden araçlarımız beşik gibi sallanarak yolumuza devam ediyoruz.  Bizler vergi ödüyoruz. Ama karşılığı bu mu olması gerekiyor. Sorumlular her kimse, kimin göreviyse yapsın.”dedi.

 

 

Solhan’ın bu durumu hak etmediğini dile getiren bazı sürücüler, “İlçe merkezinden geçen ve çok işlek olan D300 karayolunun bozuk olması Solhan’a yakışmıyor. Yetkililerinde sürekli bu yolu kullandıkları halde duyarsız kalmalarına bir anlam vermiş değiliz. Bir an önce bu yollarımıza el atılmasını istiyoruz.”dediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum