Advert
as

Yalçın, İş Kazasında Hayatını Kaybetti

Yalçın, İş Kazasında Hayatını Kaybetti

Solhan nüfusuna kayıtlı olan Ramazan Yalçın (42), çalıştığı Afşin-Elbistan Linyitleri Kömür İşletmesinde geçirdiği iş kazasında hayatını kaybetti.


Edinilen bilgiye göre, Afşin-Elbistan Linyitleri (AEL) Kömür İşletmesi Kışlaköy Kömür Sahası’nda, kömür kazıcısının (bager) uç kısmında bulunan kepçe bölümünü temizlediği sırada kopan kömür ve toprak parçalarının altında kalan Solhanlı Ramazan Yalçın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

 

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaşamını yitiren Yalçın’ın cenazesi, Malatya adli tıp kurumundaki otopsi işleminden sonra Solhan’a getirilerek defnedildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum