Advert
as

Korucu Çelik’in Ailesi, Ziyaret Edildi

Korucu Çelik’in Ailesi, Ziyaret Edildi

Kaymakam Fatih Okumuş, Alıncık köyü kırsalındaki çatışmada yaralanan Nihat Çelik’in baba evine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

 

Bingöl merkez Alıncık köyü kırsalında Güvenlik Korucularıyla PKK'lılar arasında çıkan çatışmada, Genç ilçesi nüfusuna kayıtlı güvenlik korucusu Nesip Özen hayatını kaybederken, Solhan ilçesi nüfusuna kayıtlı Nihat Çelik adlı güvenlik korucusu ise yaralandı.

Çatışmada yaralanan Güvenlik Korucusu Nihat Çelik’in Yenidal Köyü Şeref Meydanındaki baba evine; Kaymakam Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Erer, İlçe Emniyet Müdürü Vekili Vehbi Sarıkaya, Müftü Vekili Osman Numanoğlu ve İl Encümeni Tayyip Kaya tarafından geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Ziyarette geçmiş olsun dileklerini ileten Kaymakam Okumuş, “Acılar paylaşıldıkça azalır. Silah arkadaşlığının gereği sadece operasyona gideyim geleyim değil, sevincimizi üzüntümüzü hep beraber yaşarız. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. Osmanlı döneminde Türk’ ü, Kürt’ü, Arnavut’u, Laz’ı hep birlikte İslam coğrafyasında yaşıyordu. Sonradan ırkçılık, milliyetçilik başladı. Ama şunu biliyoruz Türk’ler ve Kürt’ler ezelden beri kardeştir. Allah! O zalimlere, dış mihraklara inşallah izin vermez. Irkçılıkla yola çıkan bu teröristler sosyalist düzenin hakim olduğu mal ve can güvenliğinin olmadığı bir yer oluşturmaya çalışıyorlar. Askerimiz, polisimiz, korucularımız bunlarla savaşıyor. Allah onlara yardım etsin.”dedi.

 

 

Ziyaret sonrası Kaymakam Okumuş ve beraberindekiler Şeref Meydanında bulunan şehitliğe ait çevre düzenlemesi yapılacak alanlarda incelemelerde bulundu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum