Advert
as

Yükselme Sınavında Türkiye Birincisi Oldu

Yükselme Sınavında Türkiye Birincisi Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı, şef ve memur kadroları için yaptığı görevde yükselme sınavında Mehmet Emin Oya Türkiye Birincisi oldu.

 

 

 

6 Aralık 2015 tarihinde gerçekleştirilen ve yaklaşık 12.000 kişinin katıldığı MEB Şef ve Memur Kadroları için Görevde Yükselme Sınavında; Solhan Kaymakamlığında Memur olarak görev yapmakta olan Mehmet Emin Oya, 93,175 puan alarak şeflik sınavında Türkiye birincisi, Abdullah Yazgan ise 89.836 puan ile Türkiye 30.su oldu. Ayrıca, Yardımcı Hizmetli iken Memurluğa geçiş için sınava giren Muhlis Genç 87 puan,  Mehmet Köçer 85 ve Şeker Turan 85 Puan alarak başarılı oldular.

 

Türkiye Birincisi olan Mehmet Emin Oya, Görevde Yükselme Sınavı ile ilgili Hazırlık Kitabı ve Deneme sınavından dolayı Eğitim Bir Sen camiasına teşekkür etti.

 

Öte yandan Eğitim Bir Sen’den yapılan açıklamada,”Eğitim Bir Sen’in Memurluk ve Şeflik için Görevde Yükselme Sınavı Hazırlık Kitabı ve Deneme sınavıyla destek verdiği ve kişisel gayretleriyle başarılı olan personelleri tebrik eder, meslek hayatlarında başarılar dileriz.”denildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum