Advert
as

Çabadak Kardeşlerden Bilgisayar Desteği

Çabadak Kardeşlerden Bilgisayar Desteği

Bilişim sınıfı olmayan 28 Ağustos Ortaokuluna, Çabadak Kardeşler tarafından Bilgisayar desteği yapıldı.


 

İlçede internet cafe işleten Fırat ve Ömer Can Çapadak kardeşler,  Bilişim Sınıfı Olmayan 28 Ağustos Okuluna bilgisayar desteğinde bulunuldu.

 

 

 

Okula 20 bilgisayar hibe ettiklerini belirten Çabadak Kardeşler,“İnternet cafemizde bulunan bilgisayarları daha uygun amaçla kullanılmak üzere ve öğrencilere fayda sağlamak amacıyla İlçe Kaymakamı Sayın Fatih Okumuş’un bilgisi dahilinde eğitim gördüğümüz 28 Ağustos Okuluna hibe ettik. İşyerimizde bulunan 20 adet bilgisayar, aksesuar ve masaları ile birlikte okulda bilişim sınıfı oluşturulması kapsamında öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Günümüz teknoloji çağında öğrencilerimizin bilgiye daha kolay ve daha eğlenceli bir şekilde ulaşmasına imkan sağladığımız için gururluyuz. Yeni eğitim sistemimizde bulunan ve uygulanmakta olan “Akıllı Tahta” projesinde yoksun kalan ilçemizin tek okuluna ilgili mercilerden öğrencilerimiz için talepte bulunuyoruz.

İlçemizin en kırsalında kalan teknolojik anlamda bir akıllı tahtası bile olmayan mezun olduğumuz okulda ses getirmesi amacıyla biz genç girişimciler olarak üzerimize düşeni yaptığımıza inanıyoruz. Siz saygıdeğer kurum amirlerimizden gereken hassasiyeti göstererek okulumuzda eğitim görmekte olan öğrencilere sahip çıkılarak daha  iyi bir gelecek için adım atacağınızı umuyoruz.”dediler.

 

 

 

28 Ağustos Okul Müdürü Nazım Genç, yapılan bağışın eğitimin geleceği açısından son derece anlamlı olduğunu belirterek, Çabadak Kardeşlere okul adına teşekkür etti.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum