Advert
as

İşyerinden Sadaka Kutusu Çalındı

İşyerinden Sadaka Kutusu Çalındı

Ulu Cami Pasajında bulunan bir işyerine giren hırsız, içinde bir miktar para bulunan sadaka kutusunu çalarak kayıplara karıştı.


 

Solhan Ulu Cami Pasajında terzilik yapan İrfan Karabeyeser, işyerinde bulunan sadaka kutusunun hırsızlar tarafından çalındığını belirtti.

 

Hırsızlık olayı ile ilgili bilgi veren İrfan Karabeyeser, iş yerine giren hırsızların muhtaçlar için bırakılan sadaka kutusundaki paraları çalmalarına çok üzüldüğünü ifade etti. Karabeyeser, gün içinde işyerimden birkaç kez dışarı çıktım. Akşam olunca sadaka kutusunu yerinde görmeyince çalındığını fark ettim. Hangi saatte çalındığını bilmiyorum. Açıkçası şahsımın parası çalınsaydı çok üzülmezdim, ama muhtaçlar için bırakılan sadaka kutusunu çalmaları beni çok üzdü.” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum