Advert
as

HÜDA PAR'dan Arakan'a Yardım Standına Ziyaret

HÜDA PAR'dan Arakan'a Yardım Standına Ziyaret

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki heyet, Bingöl Umut Kervanının Arakanlı Müslümanlar için kurduğu yardım standını ziyaret etti.


 

HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Hamdullah Tasalı ve beraberindeki heyet, Bingöl Umut Kervanının Arakanlı Müslümanlar için kurduğu yardım standını ziyaret etti. Tasalı, il teşkilat üyelerinin kendi aralarında topladığı para yardımını Arakanlı Müslümanlara ulaştırılmak üzere Bingöl Umut Kervanı yetkililerine teslim etti.

 

Bingöl Umut Kervanının Merkez Genç Caddesi Dörtyol Saat Kulesi önünde açtığı Arakanlı Müslümanlara yardım standı ziyareti ardından konuşan Tasalı, HÜDA PAR Bingöl İl Teşkilatı olarak, Bingöl Umut Kervanının Arakanlı Müslümanlara ulaştırılmak üzere başlattıkları yardım kampanyası standını ziyarette bulunduklarını söyledi.

 

"Umut Kervanı, mağdur ve hayırseverler arasında bir köprü vazifesini görüyor"

 

Tasalı, "HÜDA PAR İl Teşkilat üyelerimizin kendi aralarında topladıkları bir miktar parayı bugün burada Umut Kervanı yetkililerine teslim ettik. Umut Kervanı, mağdur ve hayırseverler arasında bir köprü vazifesini görüp böyle kampanya düzenledikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz. Arakan’da olup bitenleri hepimiz görüyoruz. Üyelerimizin kendi aralarında topladıkları bir miktar para yardımını Arakanlı kardeşlerimize ulaştırılmak üzere teslim ettik. Müslümanlar olarak bu tür yardım kampanyalarını desteklememiz gerekiyor. Üyelerimizin duyarlıklarından dolayı kendilerine ve Umut Kervanına teşekkür ediyorum." dedi.

 

"Müslümanlar birlik olursa zalimler bu kadar cesaretli olup saldıramaz"

 

 

Özelikle son dönemlerde İslam beldelerinin insansızlaştırıldığını anımsatan Tasalı, "Müslümanlar kendi beldelerinde katliamlara uğruyor, açılar içinde yaşıyor. Müslümanlar olarak o acıyı yüreğimizde ve kalbimizde onun acısını hissediyoruz. Bu acıların ve sıkıntıların dinmesini istiyoruz. Sıkıntı içerisindeki kardeşlerimize duacıyız. Rabbim zalimlere fırsat vermesin ve mazlum kardeşlerimize de bir kurtuluş fetih nasip etsin inşallah. Tüm bu acıların sebebi Müslümanların ayrılığı ve parçalanmışlığıdır. Müslümanlar bir araya gelirse, zalimler bu kadar cesaretli olup saldıramaz." ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum