Advert
as

Solhan Spor Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Solhan Spor Deplasmandan 3 Puanla Döndü

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Palandöken Belediyesi ile yapmış olduğu karşılaşmada 3-1’lik skorla galibiyet elde etti.


Türkiye Erkekler Voleybol 1.Lig B Grup’ta mücadele eden Solhan Spor, Cumartesi günü konuk olduğu Erzurum Palandöken Belediye Spor’u 3-1 yendi.

 

18 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Erzurum Recep Tayyip Erdoğan Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor’u konuk eden ev sahibi Palandöken Belediye Spor ile oynanan karşılaşmada, ilk seti 21-25 ile Solhan Spor aldı, İkinci seti de 20-25 alan temsilcimiz Solhan Spor, üçüncü seti  Palandöken Belediyespor 25-19 alarak skoru 2-1 yaptı. Dördüncü seti 19- 25 alan temsilcimiz skoru 3-1 yaparak deplasmandan üç puanla eve dönmeyi başardı.

 

Solhan Spor Kulübü Erzurum Palandöken Belediye Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasını 3-1 kazanarak 3 puan elde etti. Böylece 15 puanla sekizinci haftayı 5. Sırada tamamladı.

 

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Kahramanmaraş Temsilcisi 1920 Maraşspor ile 25 Kasım 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum