Advert
as

PTT'den Öğretmenlere Özel İndirim

PTT'den Öğretmenlere Özel İndirim

PTT, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bu mesleğe mensup kişilere yüzde 25 indirim uygulanması için kampanya başlattı.


Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT ), 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla indirim kampanyası başlatıldığını ifade etti. Yapılan açıklamada, "Kampanya kapsamında, öğretmenlere 24 Kasım 2017'den 5 iş günü öncesi, yani 17-23 Kasım 2017 tarihlerinde postaya verilen posta kargosu ile APS kurye gönderilerinde yurt içinde yüzde 25 indirim sağlayacaktır."

 


Açıklamanın devamında,” Öğretmenlere, kurum kimlik belgelerini ibraz etmek suretiyle postaya verilen posta kargosu ve APS kurye gönderilerine yurt içinde %25 indirim uygulanacak. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlar, görevlerinde başarılar dileriz.” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum