Advert
as

Öğrencilerden, Öğretmenlere 24 Kasım Sürprizi

Öğrencilerden, Öğretmenlere 24 Kasım Sürprizi

Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, okul öğretmenlerine 24 Kasım sürprizi yaptı.


Solhan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, öğretmenler günü dolayısıyla okul öğretmenlerine düzenlemiş oldukları organizasyonla tam not aldı.

 

Okul yönetimi, Öğretmenler ve öğrenciler okulun konferans salonunda bir araya gelerek öğrencilerin hazırlamış olduğu etkinliğe katıldı. Tamamen öğrencilerin kurgulamış olduğu skeçler, şiirler ve şarkılar okundu. Okul öğretmenlerinin fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi yapıldıktan sonra Öğretmenler gününü fırsat bilen öğrenciler öğretmenlerinin taklitlerini yaparak salonu gülmekten kırıp geçirdi. Beklenmedik bir performans sergileyen öğrenciler öğretmenlerini sahneye çağırarak almış oldukları yaş pastayı kesti. Etkinlikte her şeyi düşünen okul öğrencileri evlerinde yapmış oldukları pasta, börek ve sarmaları öğrenci ve öğretmenlere ikram edilerek unutulmaz bir gün yaşattı. Program sonunda okulun en baba öğretmeni olarak seçilen Okul müdürü Mahfuz Döner’e tüm öğretmenler adına plaket takdim edildi.

 

Yapılan etkinlikten memnuniyetini dile getiren Döner “Öncelikle tüm meslektaşlarımın öğretmenler gününü kutluyorum. Öğrencilerimizin bizlere hazırlamış oldukları bu güzel etkinlik için hepsine teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık.”ifadelerini kullandı.

 

 

Döner, ileriki günlerde hem donanımı, hem de kitapların kalitesi açısından Solhan’da hatta Bingöl’de konuşulacak çok güzel bir kütüphanenin açılacağının duyurarak öğrencilere müjde verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum