Advert
as

Çapakçur Köprüsü, 30 Kasım’da Trafiğe Açılacak

Çapakçur Köprüsü, 30 Kasım’da Trafiğe Açılacak

​Bingöl’ün iki yakasını birleştiren Çapakçur Köprüsü, yayalara açılırken ay sonunda araç trafiğine de açılacağı belirtildi.


 

Bingöl’ün iki yakasını birleştiren ve yıllardır il trafiğinin önemli can damarı olan ve birçok kazanın meydana geldiği Çapakçur Köprüsü, 2017 Nisan ayında yıkılarak yeniden yapımına başlanmıştı. Yaya trafiğine açılan köprüde asfalt çalışmaları da başladı. Köprü Kasım ayının sonunda araç trafiğine de açılması planlanıyor. 

 

Bir süre önce üst yapı çalışmalarına başlanılan köprüde asfalt dökümü yapılırken, son rötuşların yapıldığı Çapakçur Köprüsünde, yaya kaldırımların yapımının bittiği görüldü.

 

Üst yapı çalışmalarının bittiği Çapakçur Köprüsünün estetik açıdan güzel görünmesini sağlayacak çelik halatların bağlanmasıyla köprüsünün hazır hale geleceği belirtildi.

 

 

Şehrin iki yakasını birleştiren Çapakçur Köprüsü; 547 metre uzunluğunda ve 28 metre genişliğinde, çift yönlü, yaya geçitli, 32 ayak üzerine kurulu ve 23 milyon 450 bin liraya mal olan köprü Kasım ayı sonunda tamamen hizmete gireceği belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum