Advert
as

İHH, Suriye'ye Un Kampanyası Başlattı

İHH, Suriye'ye Un Kampanyası Başlattı

İnsani Yardım Derneği İHH Solhan Şube Başkanı Muhammed Veysi Tunç, Suriye’de gıda sıkıntısı çeken siviller için ‘un’ kampanyasını başlattığını ifade etti.

 

İHH İnsani Yardım Derneği Solhan Şubesi, Suriye’de gıda sıkıntısı çeken siviller için ‘Suriye’deki kardeşlerimiz için 1 torba un da sen gönder’ sloganıyla un kampanyası başlattı.

 

İHH Solhan Şubesi Başkanı Muhammed Veysi Tunç, yaptığı açıklamada, Suriye’deki mağdur halkın ekmek ihtiyaçlarını karşılamak için un kampanyasını başlattıklarını ifade ederek ‘’ Biz de Solhan İHH olarak elimizden geleni yapacağız. Öncelikle bu yardım kampanyası için tüm tanıtım broşür ve afişlerimizi hazırladık. Geniş bir katılım olması için tüm halkımıza duyurumuzu yapacağız. Suriye’deki durum çok kritik ve her gün açlıktan ölen çocuk haberleri geliyor. Suriye’den gelen bilgilerde halkın acilen gıda ihtiyacının olduğu bildirilmektedir. Bizler de inşallah halkımızdan gelecek yardımı şubemiz aracılığı ile Suriye’ye ulaştıracağız.'' dedi.

 

Bir torba unun 70 TL olduğunu belirten Tunç, "Allah rızası için ekmeğimizi paylaşmaya devam edelim. Desteklerimizi esirgemeyelim. Çocuklar açlıktan ölmesin. Hesaplarımıza 70 TL yatırmanız halinde Suriye'ye bir torba un bağışlamış olursunuz."dedi.

Kampanyaya destek vermek isteyenler hayırseverlerin 0505 830 2270 - 0505 515 1550 - 0541 901 5658 ve 0506 426 7138 numaralı telefonları arayarak bilgi alabilecekleri belirtildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum