Advert
as

Yanılmaz´dan Öğretmenler Günü Mesajı

Yanılmaz´dan Öğretmenler Günü Mesajı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle mesaj yayınladı.


24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, bir mesaj yayımlayarak görev yapan öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutladı.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Yanılmaz,”Cehaletin düşmanı ve toplum değişiminin motor gücü kabul edilen, dünyanın her yerinde topluma ışık tutan en büyük güç öğretmenlerdir.”dedi.

 


Yanılmaz mesajında,”Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşıyan, ülkemizin her köşesinde insan yetiştirmeyi amaç edinen, hiçbir zorluktan kaçınmayan, büyük fedakarlıklarla eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren, toplumun şekillenmesinde önemli görevler üstlenen ve gençlerimizin vatanına sahip çıkmasını sağlayan kıymetli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü´nü en içten dileklerimle kutluyor, görevi uğruna şehit olanları ve ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmetle, minnetle anıyorum. Tüm öğretmenlerimize başarılı bir meslek hayatı diliyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum