Advert
as

İmam Hatipli Gençler Hayır Duası Aldı

İmam Hatipli Gençler Hayır Duası Aldı

Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Solhan Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret ederek hayır duası aldı.


Devlet Hastanesinde yatmakta olan hastaları ziyaret eden Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, hayır duası aldı.

 

Okulun öğrencileri hastanede yatmakta olan hastalara gül, kolonya ve şeker ikram ederek hal ve hatırlarını sordular. Sosyal sorumluluk görevlerini yerine getiren öğrencilere okul idaresi tarafından birer kitap hediye edildi.

 

 

Okul idaresi tarafından yapılan açıklamada,”Solhan Devlet Hastanesi Başhekimliğine ve görevli personellere yapmış olduğumuz ziyaretimizde bizlere olan destek ve rehberlikleriyle; topluma hizmet çalışması kapsamında yapılan faaliyetimizde yer alan idarecilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.”denildi. 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum