Advert
as

Solhan Spor 3. Sıraya Yükseldi

Solhan Spor 3. Sıraya Yükseldi

Voleybol 1. Ligi B Grupta mücadele eden Solhan Spor, 2017-18 Sezonun da kendi sahasında yapmış olduğu müsabakada konuk takım olan Hatay temsilcisi Payas Belediye Sporu puansız uğurladı.

Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grup`ta mücadele eden Solhan Spor, Payas Belediye Sporu 3-0 yendi.

 

Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda temsilcimiz Solhan Spor’a konuk olan Hatay temsilcisi Payas Belediye Spor ile oynanan karşılaşmada, temsilcimiz Solhan Spor ilk set'i 25-18, İkinci set'i 25-17 alarak 2-0 üstünlük elde etti. Üçüncü set'i  14-25 kazanan Payas Belediye Spor farkı bire indirmesine rağmen temsilcimiz Solhan Spor dördüncü seti 25-13 alarak kendi sahasında yapmış olduğu müsabakayı 3-1'lik bir skorla kazandı.

 

Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Payas Belediye Spor ile yapmış olduğu voleybol müsabakasını 3-1 kazanarak 3 puan elde etti. Böylece temsilcimiz 11. haftada puanını 24'e çıkararak 3. Sıraya yükseldi.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Malatya Büyükşehir Belediyesi ile 16 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 14:00’da Malatya Atatürk Kapalı Spor Salonunda yapacak

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum