Advert
as

Velilere “Ergenlik Süreci ve Riskli Davranışlar” Eğitimi

 Velilere “Ergenlik Süreci ve Riskli Davranışlar” Eğitimi

“Aile Eğitim Programı” Kapsamında Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunda “ Ergenlik Süreci ve Riskli Davranışlar” Konulu Seminer Verildi.

 

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Sosyal Hizmet Merkezi’nde görev yapan Psikolojik Danışman ve Aile ve Tüketici Bilimleri tarafından Aile Eğitim Programı (AEP) kapsamında Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu’nda 35 veliye “Ergenlik Süreci ve Riskli Davranışlar” konulu seminer verildi.

Seminerde Ergenlik Dönemi, Bu dönemin temel özellikleri, Ergenlikte Riskli Davranışlar, Ergenlikte Sorun Alanları (Çocuğum Evden Kaçtı, Çocuğum Suç İşlemiş, Sınır Koyamıyoruz) vb. konulara değinildi.

Seminer sonunda velilerden gelen sorular açık ve anlaşılır bir şekilde cevaplandırılarak ve uygulamanın pratik yöntemlerine değinilerek seminerin daha verimli olması hedeflendi.

 

Veliler bu etkinlik dolayısıyla okul idaresine, rehberlik servisine ve sosyal hizmetler uzmanlarına teşekkür ettiler.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum