Advert
as

TEOG Birincileri Ödüllendirildi

TEOG Birincileri Ödüllendirildi

Bingöl’de TEOG Sınavına giren ve tüm soruları doğru cevaplayan öğrencilere Vali Yavuz Selim Köşger tarafından ödül verildi.

 

 

 

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavına giren ve 120 sorunun tamamını doğru yanıtlayan ve Türkiye genelinde derece yapan 5 öğrenciye Vali Yavuz Selim Köşger tarafından ödül verildi.

 

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşma yapan Vali Köşger, “Bir eğitim öğretim yılının ilk yarısını sağlıklı, huzurlu ve mutluluk içinde tamamlamış bulunuyoruz. Bu eğitim öğretim dönemi boyunca görev yapan bütün öğretmenlerimizi, bütün eğitim ve idari kadroyu, milli eğitim müdürlüğümüzü tebrik ediyorum. Oldukça başarılı bir dönem tamamlanmış oldu. Bingöl’deki bu başarının bir göstergesi olarak da burada bulunan öğrencilerimiz TEOG sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak ispatlamış oldular. Bu başarıda emeği geçen bütün velileri, öğretmen ve idari kadroyu tebrik ediyorum.”dedi.

 

Vali Köşger, konuşmasının devamında, “Başarının üst sınırı yok. Tüm öğrencilerimizin de başarıyı yakalaması temennimizdir. İlimizde huzur, güvenlik, asayiş ortamı devam ettiği sürece, emek verilirse, gayret edilirse, aileler farkında olursa, öğretmenlerimiz de buna aynı şekilde emek sarf ederse daha iyi başarılar, daha güzel günleri yakalayacağımızdan hiç kuşkum yok. Çünkü Bingöllü çocukların hepsi zeki, hepsinin özgüveni yüksek, hepsinin gözleri pırıl pırıl, hepsi umut vaat eden çocuklar. Daha güzel başarılar yakaladığımız günler gelecektir. Bize bu sevinci yaşatan bütün öğrencilerimizi, tebrik ediyorum.”diye konuştu.

 

 

Bir süre öğrencilerle sohbet eden Vali Köşger, sınavda gösterdikleri başarıdan dolayı öğrencilere ödül verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum