Advert
as

Hastane Müdürü Tügen, Göreve Başladı

Hastane Müdürü Tügen, Göreve Başladı

Solhan Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atanan Mehmet Selçuk Tügen, görevine başladı.

 

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü bünyesindeki çeşitli birimlerde görev yapan Mehmet Selçuk Tügen, Solhan Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak 15 Aralık 2017 Cuma günü göreve başladı.

 

İlçemiz Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak göreve başlayan Mehmet Selçuk Tügen’e Solhan Haber Gazetesi olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

Mehmet Selçuk Tügen Kimdir?

 

Mehmet Selçuk Tügen,1981 yılında Solhan Asmakaya Köyünde doğdu. İlk ve Orta Eğitimimi Elazığ ilinde tamamladı. Daha sonra, Fırat Üniversitesi Ziraat Meslek Yüksekokulu Önlisans, Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler Önlisans, Anadolu Üniversitesi İşletme Lisans bölümü ile Atatürk Üniversitesi Sağlık Teknikerliği Önlisans bölümünü bitirdikten sonra 2015 yıllında Ankara Türk Hava Kurumu Üniversitesinde Yüksek lisans yaptı.

 

Memurluk hayatına 2000 yılında Adalet Bakanlığı Bingöl Adliyesi ve Ceza İnfaz Kurumunda başladı. Yaklaşık 9 yıl çalıştıktan sonra 2009 yıllında Sağlık Bakanlığı Kurumlar arası noter kurası ile Bingöl İl Sağlık Müdürlüğüne atandı. Bu tarihe kadar Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde çeşitli birimlerde çalıştı. 13.12.2017 tarihinde Sağlık Bakanı onayı ile Solhan Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğüne atanan Tügen, evli 1 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum