Advert
as

Başkan Yıldız,"Yılın Belediye Başkanı" Ödülünü Aldı

Başkan Yıldız,

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından bu yıl Kayseri’de 7.’si düzenlenen ‘Yılın Yerel Yöneticileri’ ödülüne layık görülen Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ödülünü aldı.

 

Yerel yönetimler bazında en çok takip edilen dergilerden olan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği "Yılın Yerel Yöneticileri" anketinde yılın belediye başkanı seçilen Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ödülünü aldı.

 

Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl 7. si düzenlenen "Yılın Yerel Yöneticileri" ödül töreni cumartesi günü Kayseri Erciyes Kardanadam tesislerinde gerçekleşti.

 

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, “Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin bu yıl 7. si düzenlenen anket sonucunda başarılı bulunan belediye başkanları ödül töreni Cumartesi günü Kayseri Erciyes Kardanadam tesislerinde gerçekleşti. Yapmış olduğumuz Recep Tayyip Erdoğan Açık Alan Spor Kompleksi 2017 yılının en başarılı proje ödülüne layık görüldü. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum