Advert
as

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Otomobil Uçuruma Yuvarlandı

Arakonak Beldesi Gıban mevkiinde seyir halindeki otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.

 

İlçemiz Arakonak Beldesi Gıban mevkiinde seyir halindeki otomobilin uçuruma yuvarlanması sonucu aynı aileden 4 kişi yaralandı.

 

Kaza, Bingöl-Muş Karayolu Solhan Arakonak Beldesi Gıban mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emre Yağız yönetimindeki 27 RH 377 plakalı otomobil, Bingöl'den Muş istikametine seyir halindeyken, bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçip, yoldan çıkarak uçuruma yuvarlandı. Kazada aynı aileden, baba Emre (35), anne Arbil (33) ve çocukları, Mustafa Efe (7) ile Masal Su (3) Yağız yaralandı.

 

Yaralılar, Solhan İlçe Devlet Hastanesine, daha sonra Bingöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum