Advert
as

Kardeş Takım Payas’tan Teşekkür Mesajı

Kardeş Takım Payas’tan Teşekkür Mesajı

Genç Kafkars Spor ile yaptıkları maç sonrası Karlıova yolunda araçları arıza yapan Payas Bld. 2011 Spor Kulübünün yardımına Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl koştu.

 

Hatay temsilcisi Payas Belediye 2011 Spor Kulübü Genç Kafkars Spor ile yaptıkları maç sonrası Karlıova yolunda gece geç saatlerde araçlarının arızalanması sonucu devreye giren Ak Partili yöneticiler  sayesinde donmaktan kurtuldu.

 

Payas Belediye 2011 Spor Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapımş olduğu açıklamada “Dün akşam gece geç saatlerde Kars delasmanından dönerken Karlıova'da aracı bozulan erkek voleybol takımımıza Payas Ak Parti İlçe Başkanımız Veysi Güler aracılığı ile Karlıova belediye başkanı her türlü desteği sağlayarak takımımıza sahip çıkmıştır ve takımımıza araç tahsis edip Payas'a kadar sağlıklı şekilde gelmelerini sağlamıştır. Şahsım, kulübümüz ve halkımız adına Karlıova belediye başkanı sayın Veysi Bingöl'e teşekkürü borç biliriz. Allah razı olsun. Ayrıca Durumu öğrenir öğrenmez bizi gece boyunca arayarak Takımın durumu ile ilgili gelişmeleri takip edip duyarsız kalmayan Solhan Spor Kulübü Yönetimi'ne, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu ve Eğitimci Zülfü çalışkan beylerde teşekkür ederiz.” ifadeleri kullanıldı.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum