Advert
as

Solhan Spor, Zorlu Arhavi Deplasmanında

Solhan Spor, Zorlu Arhavi Deplasmanında

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor bugün zorlu Arhavi deplasmanına çıkacak.

Solhan spor geçen hafta yapmış olduğu müsabakada Solhan Spor taraftarı salonu doldurarak şu ana kadar ki seyirci  rekorunu kırdı. Ezeli rakibi Hatay Büyükşehir Belediye Spor’u  3-1’lik skorla yenerek   son 7 maç’ta 7 galbiyet elde etmenin verdiği büyük bir moralle Artvin’e gitti.

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü bugün zorlu Artvin deplasmanında Arhavi Spor ile saat 14.00’da Arhavi Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak. Aralarında 3 puan farkının olduğu Play Off’lara gidebilecek takımlar arasında favori olarak gösterilen dört takımdan biri olan Arhavi Spor’la Bingöl Karşıyaka Kapalı Spor Salonunda yapmış olduğumuz ilk müsabakada setlerde 2-1 önde olmamıza rağmen maçı 3-2 ‘lik bir skorla kaybetmiştik.

 

Solhan haber olarak bugün oynanacak olan zorlu müsabakada temsilcimize başarılar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum