Advert
as

Açıköğretim Öğrencilerine 'Kimlik' Uyarısı Geldi

Açıköğretim Öğrencilerine 'Kimlik' Uyarısı Geldi

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavına girecek öğrencilerin, nüfus cüzdanı dışındaki kimlik ibrazı geçersiz olacak.

 

13- 14 Ocak'ta gerçekleştirilecek Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavına girecek öğrencilerin, "öğrenci kimlik kartı, sürücü ehliyeti, baro kartı" gibi nüfus cüzdanı dışındaki kimliklerinin ibrazının geçersiz olacağı bildirildi.

 

AÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

 

 

"13-14 Ocak'ta gerçekleştirilecek sınava girecekler, fotoğraflı sınav giriş belgesinin dışında, fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belgeyi yanlarında bulundurmalıdır. Sınava giriş amacıyla bu belgeler kullanılabilir. Bunların dışındaki öğrenci kimlik kartı, sürücü ehliyeti, baro kartı, mesleki kimlik kartları ve askeri kimlik belgesi geçerli değildir. Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum