Advert
as

FEDAŞ İl Müdürü İlk Toplantısını Solhan’da Yaptı

FEDAŞ İl Müdürü İlk Toplantısını Solhan’da Yaptı

Aksa Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (FEDAŞ) Bingöl İl Müdürü Fatih Balta, Solhan’da ilk toplantısını mahalle ve köy muhtarları ile yaptı.

 

Aksa FEDAŞ Bingöl İl Müdürü Balta, Solhan’da mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelerek, elektrik konusunda yaşanan sorun ve sıkıntıları masaya yatırdı.

 

Solhan Aksa FEDAŞ ilçe şefliğinde köy ve mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıya, AKSA FEDAŞ Bingöl İl Müdürü Balta, İşletme Gurup Şefi Bahattin Urat, Bağlantı Ölçüm Grup Şefi Ömer Özel, Solhan İşletme Şefi Nusret Çakar katıldı.

 

2017 yılının elektrik sorunlarının değerlendirildiği toplantıda, geçen yılda ilçe ve kırsal kesimde elektrik kaynaklı oluşan sorunların bir daha yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınması ve 2018 yılında yapılacak yatırımlar konuşuldu. 

 

Solhan’da mahalle ve köy muhtarları ile bir araya gelen Aksa FEDAŞ Bingöl İl Müdürü Balta, 13-14 yıldır bu mesleğin içerisinde olduğunu belirterek, “ Bingöl İl Müdürlüğüne atamam gerçekleşmeden önce Gümüşhane İl Müdürü olarak görev yapmaktaydım. Bingöl’e gelme arefesinde Bingöl Gümüşhane kardeş şehir oldu ve çok mutlu oldum. Bir buçuk ay önce ilimizdeki yeni görevimize başladık.” dedi.

 

“İşbirliği içerisinde olursak birçok sorunu hep beraber çözeriz”

Bingöl’de göreve başladıktan sonra ilk ilçe muhtarlar toplantısının Solhan İlçesine nasip olduğunu ifade eden Balta, “Biz şuna inanıyoruz ki işbirliği içerisinde olursak birçok sorunu hep beraber çözeriz. Kış şartları ağır geçen bir memleket olarak tabii ki sorunlarımız var, bizler bunlardan kaçmıyoruz. Bu sorunları hep beraber değerlendirelim, üstüne gidelim çözelim istiyoruz bu doğrultuda sizleri toplantıya davet ettik sağ olun sizler de iştirak ettiniz.” İfadelerini kullandı.

 

“Solhan’daki bütün sorunlarını sizlerin ağzından tespit etmiş olacağız”

Konuşmasına devam eden Balta, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlçemiz ile ilgili 477 bir tane enerji nakil hattı yapımı var, bu enerji nakil hattı bittiği zaman Solhan ilçemizde bir alternatif daha oluşturulacak yani enerji gittiği anda 10 dakika içerisinde o hatta geçeceğiz. İnşallah 2018'de onun tamamlanmasını hedefliyoruz. Bunun dışında tabii ki köylerimizde de sıkıntılar vardır yada farklı gündem etmek istediğiniz konular vardır, biz onlarla ilgili de sizlere formlar dağıtacağız. Bu formlarda herkes kendi mahalle veya köyü ile ilgili sorunları anlatacak bizde ona göre Solhan İlçemizin bütün sorunlarını sizlerin ağzından tespit etmiş olacağız. Hemde bizim Nusret şefimiz ile burada çalışan arkadaşlarımızın bazı tespitleri var. Onları çakıştırarak en doğru, en hızlı yatırımı ve en acil olanı neyse ona yatırım yapacağız. Yatırım meselesi para meselesi ne kadar para çok olursa o kadar yatırım yapılabiliyor onun içinde bizlerin ilk önceliği de acil olanlardır. Örneğin bir yere 10 liralık yatırım yapıyor 10 kişi faydalanıyor. Öbür tarafta ise 10 lira yatırımla 100 kişi faydalanıyor ise tabi ki önceliğimiz 100 kişi olacaktır.”

 

“Havanın ısınmasıyla Solhan’ın genelinde bakım onarım çalışmalarına başlayacağız”

Havanın ısınmasıyla Solhan’ın genelinde bakım onarım çalışmalarına başlayacaklarını ifade eden Balta,“İlçemizin de personellerin artırılması için girişimde bulunduk İnşallah personel sayılarımızı da artıracağız. Hizmet böylelikle daha kaliteli olacak bu doğrultuda da önümüzdeki günlerde bir kaç adım atacağız. Baharla birlikte de köylerinizin bazı sorunları için ilgili şeflerimiz hazırlıklar içerisinde, gerekirse Bingöl destekli olup bir ekip kurarak sorunlara müdahale etmeye çalışacağız. Sizler muhtarlarımız olarak burada vatandaşın aynasısınız vatandaşların sorunları hep size gelmekte olup köylerinizden veya mahallelerinizden elektrik kurumları olsun veya farklı kurumlar olsun onun için sizlerin söylediğinizi vatandaşın söylediği olarak kabul ediyoruz. Onun için sizlerin söylediği her şey bizler için çok önemli bizler burada İlçemizin sorunlarından kaçarak çözemeyiz. Çok sıkıntılı bir bölgeniz varsa köylerinizde, köylerinize davet edersiniz gelip yerinde görürüz bazen yerinde görmek daha faydalı olur. İş birliği bekliyoruz sizlerden.” Şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum