Advert
as

Müftülük, Ezan Birincisi Yıldız’ı Ağırladı

Müftülük, Ezan Birincisi Yıldız’ı Ağırladı

Solhan Müftülüğü, İmam Hatip Ortaokulları arası ezanı güzel okuma yarışmasında il birincisi olan görme engelli Abdulkerim Yıldız’ı ödüllendirdi.

 

Bingöl’deki İmam Hatip Ortaokulları arası ezanı güzel okuma yarışmasında il birincisi olan görme engelli Abdulkerim Yıldız, Solhan Müftülüğü tarafından ödüllendirildi.

 

İlçe Müftü Vekili Osman Numanoğlu tarafından İmam Hatip Ortaokulları arası ezanı güzel okuma yarışmasında il birincisi olan Abdulkerim Yıldız misafir edildi. İlçemizde bulunan din görevlileri adına alınan çeyrek altın, mp3 çalar ve Kur’an-ı Kerim Müftü Vekili Osman Numanoğlu tarafından Abdulkerim Yıldız’a takdim edildi.

 

Yapılan davetten ötürü memnuniyetini dile getiren Abdulkerim Yıldız, verilen hediyelerden dolayı müftülük çalışanlarına teşekkür etti.

 

 

Yıldız, daha sonra güzel sesiyle ilahiler okudu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum