Advert
as

Eğitime Yarıyıl Molası

Eğitime Yarıyıl Molası

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılında ilk yarıyıl tatili başladı. Solhan’da toplam 48 okulda 7 bin 728 öğrenci, 416 öğretmen 2 haftalık tatile çıktı.

 

2017-2018 Eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmesiyle birlikte Öğretmen Veli Tuğa İlkokulunda, karne dağıtım töreni düzenlendi.

Öğretmen Veli Tuğa İlkokulunda yapılan karne dağıtım törenine İlçe Kaymakamı Fatih Okumuş, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz,  Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Okul idaresi ile öğretmenler katıldı.

 

Öğretmen Veli Tuğa ilkokulu’ndaki Karne dağıtım töreninde öğrencilere belgeleriyle birlikte çeşitli ödüller verildi.

 

 

Açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz,”18 Eylül 2017 tarihinde başlayan 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının I. dönem sonuna gelmiş bulunuyoruz.  Solhan olarak 48 okulumuzda eğitim gören 7727 öğrencimiz ve yaklaşık 600 yönetici, öğretmen ve eğitim çalışanımızla birinci dönemi tamamlıyoruz.  Bu dönem 1.sınıfa başlayan 627 öğrencimizin ilk kez karne alma heyecanını ise birlikte paylaşıyoruz. Herkese hayırlı tatiller diliyorum.”dedi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum