Advert
as

Tüm Camilerde Fetih Süresi Okundu

Tüm Camilerde Fetih Süresi Okundu

Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı'nın "zaferle sonuçlanması için" bütün camilerde yatsı ve sabah namazı sonrası Fetih Suresi okundu.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın çağrısının ardından Afrin'e yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekâtı'nın "zaferle sonuçlanması için" bütün camilerde yatsı ve sabah namazı sonrası Fetih Suresi okundu, dua edildi.

 

Erbaş, Zeytin Dalı Harekâtı dolayısıyla tüm müftülükler ve Diyanet personeline gönderdiği mesajda, bütün camilerde dua edileceğini belirtmiş, "Vatanımızı ve huzurumuzu tehdit eden terör yapılanmalarına karşı, Afrin sınır ötesi harekâtının zaferle sonuçlanması için bütün camilerimizde bu akşam yatsı ve yarın sabah namazı sonrası Fetih Suresi okunacak, ordumuza ve milletimize dua edilecektir. Bütün görevlilerimizden söz konusu programı icra etmelerini önemle rica ederim." ifadelerini kullanmıştı.

 

Prof. Erbaş'ın çağrısının ardından bütün camilerde yatsı ve sabah namazı sonrası Fetih Suresi okundu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum