Advert
as

Örnek Veli-Örnek Öğrenci Ödül Töreni Düzenlendi

Örnek Veli-Örnek Öğrenci Ödül Töreni Düzenlendi

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunda geleneksel hale gelen Örnek Veli-Örnek Öğrenci Projesi kapsamında örnek velilere teşekkür belgesi verildi

 

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunda geleneksel hale gelen Örnek Veli-Örnek Öğrenci Projesi kapsamında okul idaresi, rehberlik servisi ve öğretmenler tarafından belirlenen örnek veliler, teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

 

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Şube Müdürü Zülfü Çalışkan, Öğretmenevi Müdürü Recep Kaya ve Veli Tuğa İlkokulu idaresi, öğretmen, öğrenci ve velileri katıldı.

 

Programda öğrencilerin velilere mesajlarını içeren sinevizyon gösterimi yapıldı. Sinevizyon gösteriminde öğrenciler kendilerine emek veren annelerine, babalarına ve öğretmenlerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, eğitim ve öğretim sürecinde veli, öğretmen ve öğrenci arasındaki iletişimin sağlıklı olması gerektiğinden bahsetti. Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunun geleneksel hale getirdiği veli ödül töreninden duyduğu memnuniyeti ifade ederek idareci ve öğretmenlere teşekkür etti.

 

 

Teşekkür belgelerinin öğrenciler eşliğinde velilere verilmesiyle program sona erdi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum