Advert
as

Solhan Spor, Bugün Kars Deplasmanında

Solhan Spor,  Bugün Kars Deplasmanında

Voleybol 1. Lig B Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, bugün Kars temsilcisi Genç Kafkars Voleybol takımı ile karşılaşacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubu 18.Haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü bugün Kars deplasmanında Genç Kafkars  Spor ile saat 14.00’da Kafkas Üniversitesi Kapalı Spor Salonunda karşılaşacak.

 

Kars temsilcisi Genç Kafkars Voleybol takımı ile yapılan ilk müsabakada temsilcimiz Solhan Spor’un 3-0’lık üstünlüğü ile neticelenmişti.

 

Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grupta 17 Haftasını geride bırakan rakibimizin şu ana kadar galibiyeti bulunmamakla beraber ligin son sırasında bulunmakta.

 Solhan haber olarak bugün oynanacak olan zorlu müsabakada temsilcimize başarılar diliyoruz.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum