Advert
as

Solhan İHH’dan Yıldız'a Karne Hediyesi

Solhan İHH’dan Yıldız'a Karne Hediyesi

Solhan İnsani Yardım Derneği (İHH), görme engelli öğrenci olan Abdülkerim Yıldız'a karne hediyesi olarak Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye etti.

 

 

Başarılı 68 öğrenciye karne hediyesi ulaştıran Solhan İHH, görme engelli öğrenci olan Abdülkerim Yıldız'ı da unutmadı. Yıldız’a Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye edildi.

 

Karne hediyesiyle ilgili açıklama yapan Muhammed Veysi Tunç:" İslami ve insani sorumluluğumuz gereği Solhan'ımızda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Her dönem sonunda başarılı ihtiyaç sahibi kardeşlerimizi ödüllendiriyoruz. İmam Hatip öğrencisi olan Abdülkerim kardeşimiz de takdir belgesi aldı ve 59 kitabı dinleyerek bitirdi. Başarısından dolayı ziyadesiyle memnun olduk. Biz de kardeşimize Braille alfabesi ile yazılmış fıkıh kitabı hediye ettik. İlk defa Braille alfabesi ile yazılmış bir kitabı olduğunu ifade ederek çok sevindi. İnşallah ekimizden geleni Abdülkerim kardeşimiz için yapmaya devam edeceğiz." dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum