Advert
as

Korkutata, Başkan Yardımcısı Oldu

Korkutata, Başkan Yardımcısı Oldu

Bingöl Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Mücahit Korkutata, 32. Olağan Genel kurulu sonucu Altı Nokta Körler Derneği Genel Merkez Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

 

Altı Nokta Körler Derneği 32. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz günlerde gerçekleşti.  Genel kurul sonucunda Bingöl Başkanı Mücahit Korkutata, Altı Nokta Körler Derneği Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak seçildi.

 

Görme engellilerin kendine yeterli, üretken ve toplumla kaynaşabilen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak amacıyla 65 yıldır dernek olarak Türkiye'de 33 ilde hizmet ettiklerini belirten Korkutata, çalışmalarının aralıksız devam edeceğini kaydetti.

 

 

Korkutata; “Kurucu başkanı kendisi de görme engelli olan Doç. Dr. Mithat ENÇ' tir. 1958 yılında Bakanlar Kurulu kararıyla, ‘Kamu Yararına' statüsünü kazanmıştır sonraki aşamada şebekelere yayılarak 33 şube ile Türkiye'de 10 bine yakın üyesi ile Türkiye'nin en büyük Görme engelli harekâtı olmaktadır 65 yıllık birikim ve donanıma sahip olan genel merkezimizce 32.Olağan Genel kurulu sonucu yönetim yürütme kurulunda Görev almış bulunmaktayız geçen hafta sonunda yapılan görevlendirme sonucu Şube Başkanlarımızın ve delegelerimizin desteği ile Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak seçilmiş bulunmaktayız. Bingöl şubemiz olarak 22. Yıl sonra en üst kademede görev almak bizleri son derece gururlandırmıştır etkin çalışmalarımız ve çözüm önerileri ile Bingöl şubesi olarak her zaman gündem olmanın ve gerçek mücadele ruhuna sahip olmamız vesilesidir ki bizleri buraya laik gören dava arkadaşlarımızın teveccühleri ile bu önemli engelli mücadelesinin bir neferi olmuşuz amacımız engellilere ses olup engelsiz yaşanabilir bir ülke oluşmasında katkı sağlamaktır bizlere destek veren tüm sevenlerimize yüce Allah‘tan selametlik diliyorum rabbim razı olsun mahcup etmesin sosyal medya Hesaplarımızdan ve bizzat arayıp mesaj çekip hayırlı olsun temennilerini sunan değerle hemşerilerimi de buradan bir kez daha canı gönülden teşekkür ediyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum