Advert
as

Vali Mantı, Abdulkerim Yıldız’ı Ağırladı

Vali Mantı, Abdulkerim Yıldız’ı Ağırladı

Ezan yarışmasında birinci olan görme engelli Abdulkerim Yıldız, Bingöl İl Müftüsü Mecit Can eşliğinde Vali Ali Mantı’yı makamında ziyaret etti.

 

 

Yeşilova İmam Hatip Ortaokul öğrencisi olan ve Ezan okuma yarışmasının il birincisi görme engelli Abdulkerim Yıldız, Bingöl İl Müftüsü Mecit Can eşliğinde Vali Ali Mantı’yı makamında ziyaret etti.

 

Vali Mantı ile süre görüşen Yıldız, hafız olmak istediğini belirterek bu konuda kendisine yardımcı olmasını istedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Mantı, Yıldız’a teşekkür ederek kendisine yardımcı olacağını ve özellikle istediği ilde eğitim alması için gerekli araştırmanın yapılacağını belirtti.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum