Advert
as

Halk Eğitim, Yoğun Talep Üzerine Kurs Açtı

Halk Eğitim, Yoğun Talep Üzerine Kurs Açtı

Solhan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, talepler dahilinde üçüncü kez Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursunun başladığını duyurdu.

 

Solhan İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, yoğun talep üzerine üçüncü kez Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursunu açtı.

 

 

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “ 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Mesleki ve Teknik Alanda 2 tane Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursu açmıştık. Solhan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz tarafından talepler dahilinde 3. Katı Yakıtlı Kalorifer Ateşçiliği Kursumuz 24/01/2018 Çarşamba günü başlatmıştır. 48 Saatlik eğitim programının sonunda başarılı olan kursiyerlere katılım belgesi verilecektir.” İfadeleri kullanıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum