Advert
as

Öğrenciler, Ara Tatilini Okullarında Geçiriyor

Öğrenciler, Ara Tatilini Okullarında Geçiriyor

Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu, öğrencilerin internet cafelere gitmelerini engellemek için Bilişim Teknolojileri sınıfını ara tatilde açık tuttu.

 

Solhan Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu, Bilişim Teknolojileri sınıfını ara tatilde açık tutarak öğrencilerin internet cafelerine gitmelerini engelledi.

 

Okul idaresinden yapılan açıklamada “Öğrencilerimizin kötü arkadaşlar ve kötü alışkanlıklar edinme ihtimalinin olduğu internet cafe kullanımını engellemek, tatillerinin en verimli ve eğlenceli bir şekilde geçirmelerine yardımcı olmak, imkansızlık nedeniyle evlerinde bilgisayar ve internet olmayan öğrencilerimiz için ara tatilde de Bilişim Teknolojileri Sınıfımız aktif olarak kullanılıyor. Bilişim Teknolojileri Sınıfımız öğrencilerimizin istifadesine sunulmak üzere hafta içi her gün mesai saatleri içerisinde açık. Öğrencilerimiz, bir idareci gözetiminde internet’ten yararlanabildikleri gibi oyunlar da oynamaktalar. Öğrenciler ve veliler bu imkanı sağlayan okul idaresine teşekkür ettiler.”denildi.

 

 

Ayrıca Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, tarihi ve kültürel yapımızı öğrenmesi, inancımızı içselleştirmesi, dünya gündemini yakından takip edebilmesi ve geleceğimizi şekillendirecek bilgi birikimine sahip olması amacıyla okulda çeşitli faaliyetler yürütülmektedir. Bu amaçla çeşitli görsellerden,  filmlerden ve belgesellerden yararlanılarak ara tatilde okul öğrencilerine çeşitli animasyonlar izlettiriliyor.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum