Advert
as

Solhanlılar Dev Maç’a Odaklandı

Solhanlılar Dev Maç’a Odaklandı

Voleybol temsilcimiz Solhan Spor, yeni oyuncu transferleri ile güçlendirdiği kadrosu ile hafta sonu oynanacak Tokat Belediye Plevne maçına odaklandı.

 

750 Koltuk kapasiteli Solhan Spor Salonu'nda her maçını ortalama iki bin kişi önünde oynayan Solhan Spor'da bu hafta sonu bu sayının daha artacağı ve rekor bir sayıya ulaşacağı da gelen bilgiler arasında. Türkiye Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu'nda Play Off için büyük bir mücadele veriliyor.

 

Akif Gürgen: Keşke bu maçı bir televizyon kanalı verseydi de Türkiye bu güzel maça şahit olsaydı

 

Play Off' larda yer almak için hafta sonu oynayacakları Tokat Belediye Plevne maçına günde çift antrenman ile hazırlanan Solhan Spor'da antrenör Akif Gürgen Tokat Plevne maçı öncesi yaptığı açıklamada; “ Sadece ligdeki değil Play off’larda oynayacağımız güçlü rakiplerimizden biri olan Tokat Plevne ile karşılaşcağız. Rakibimiz Kübalı bir pasör çaprazı alarak kadrosuna daha da güçlendirdi. Seyircimizin her zamankinden daha fazla bizi desteklemesiyle güzel bir maç olacağı kanaatindeyim. Solhan, taraftarıyla çok zor bir deplasman olduğunu her zaman göstermiştir. Üç puanlık bir mücadelede bu maçta gülen taraf olmak istiyoruz. Kısa zamanda en güzel şekilde çalışarak maça hazır hale gelmek istiyoruz. Keşke bu yıl seviyesi çok üst düzey olan ligimizi bir televizyon kanalı verseydi de tüm Türkiye bu güzel maçlara şahit olsaydı. Pazar günü tüm taraftarlarımızı bizi desteklemeye bekliyoruz.”  dedi.

 

Pazar günü taraftar rekoru kırarak rakibimizi eli boş göndermek istiyoruz

 

Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez ise “Solhan’da, kendi seyircimiz önünde oynayacağımız belki de sezonun en zorlu maçı olacak. Yıllarca Efeler Ligi'nde oynayan Tokat Belediye Plevne takımını da büyük taraftarımızla birlikte yeneceğimize inanıyorum. Solhan, her zaman çok zor bir deplasman olmuştur. Ama bu maç için sadece Solhan’daki taraftarlarımızı değil, tüm Bingöl'ü de salonumuza davet ediyoruz. Artık Bingöl'ümüzün de bizlere olan desteğini arttırarak daha fazla kenetlenme vakti gelmiştir. İnanıyorum ki Efeler Ligi'ndeki müsabakalar kadar kaliteli bir maç olacaktır. Pazar günü yeni bir taraftar rekoru kırarak rakibimizi eli boş göndermek istiyoruz.”  dedi.

 

 

Solhan Spor - Tokat Belediye Plevne maçına tüm halkımız davetlidir.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum