Advert
as

AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldu

AÖF Kayıt Yenileme Tarihleri Belli Oldu

Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi için kayıt yenileme işlemleri 12 Şubat'ta başlayıp, 23 Şubat'ta sona erecek.

Açıköğretim Fakültesi (AÖF) güz dönemi final sınavı 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilmiş ve sonuçlar 25 Ocak itibariyle erişime açılmıştı.

 

Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler, Fakülte'nin resmi internet sitesine girerek, T. C. kimlik numarası veya e-posta adresi ile şifrelerini yazmak suretiyle sınav sonuç ekranını görüntüleyebilecekler.

 

Güz dönemi sınavlarının ardından öğrencileri bahar dönemiyle ilgili işlemlerin merakı sardı.

 

Öğrenciler, bahar dönemi kayıt yenileme işlemlerini 12 Şubat 2018 Pazartesi'den itibaren yapabilecekler. Kayıt yenileme işlemleri, 23 Şubat 2018 Cuma mesai bitimine kadar devam edecek.

 

Bahar dönemi ara sınavı 14-15 Nisan'da, dönem sonu sınavı ise 2-3 Haziran'da gerçekleştirilecek.

 

 

2017-2018 öğretim yılı üç ders sınavı ise 21 Temmuz 2018 tarihinde uygulanacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum