Advert
as

Solhan Halk Eğitim’den Ebru Kursu

Solhan Halk Eğitim’den Ebru Kursu

İlçe Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde Ebru Kursu açılacağı belirtildi.

 

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “El sanatlarımızı yaşatmak, tanıtmak ve yok edilmesini önlemek, kültür ve sanat sevgisinin yayılmasını temin etmek, bu sanatları aslına uygun olarak öğretip, eğitilmiş elemanlar ve ustalar yetiştirerek gelecek nesillere aktarılmasını sağlamak amacıyla ilçemizde, geleneksel el sanatlarından Ebru Kursu açılacaktır. 05 Şubat - 22 Mart 2018 tarihleri arasında açılacak olan kurs 168 saattir. Kurs hafta içi Pazartesi, Salı Çarşamba ve Hafta Sonu, günde beş saat olacak şekilde planlanmıştır. Kurs Saatleri, 13:00 - 17:00 arasındadır. Kursumuz, Yeni Mahalle Solhan Aile Sağlığı Merkezi bahçesinde bulunan eski Sağlık Ocağı Binasında açılacaktır.

 

Kurs sonunda kursiyerlere Kurs Bitirme Belgesi verilecek. Kursa kursiyer olarak katılmak isteyenlerin, en geç 02.02.2018 tarihine kadar, T.C. kimlik Kartı fotokopisi ile Müdürlüğümüze yaptırmaları gerekmektedir.” İfadelerine yer verildi.

 

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum