Advert
as

Solhan YİBO Öğrencilerinden Büyük Başarı

Solhan YİBO Öğrencilerinden Büyük Başarı

Solhan Yatılı Bölge Okulunun iki öğrencisi, voleybol yıldız erkekler kategorisinde TVF milli takım aday kadrosuna çağrıldı.

 

Solhan YİBO’da iki öğrenci, voleybol yıldız erkekler kategorisinde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) milli takım aday kadrosuna çağrıldı.

 

Solhan YİBO Müdürü Abdulvahap Salcan’dan alınan bilgiye göre,”İlçemizde voleybolun gelişmesinde yani voleybol sporunun sporcu potansiyelini ortaya çıkararak, yetiştiren, yaygınlaşmasında, geliştirilmesinde, sevdirilmesinde büyük emeği olan Okulumuzun Müdür Başyardımcısı, Beden Eğitimi Öğretmeni Abdullah Abrak’a teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Bizler voleybol sporunu öğretirken aynı zamanda öğrencilerimizin tüm hayatları boyunca yaşam kalitesini ve başarılarını arttırmak, spor kültürünü, disiplinini ve sportif vücut yapısını kazanmasını sağlamaktayız.”

 

Salcan,”Bu anlamda yetiştirilen öğrencilerimizden Eyüp Kaya ile Nur Muhammed İlbaş, 29 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında Ankara da yapılacak olan Erkek Voleybol Milli Takımı Gelişim kampına çağrılmışlardır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum