Advert
as

Müdür Yardımcısı Bozgan, Göreve Başladı

Müdür Yardımcısı Bozgan, Göreve Başladı

Solhan Devlet Hastanesi Müdür Yardımcılığına atanan Mehmet Bozgan, yeni görevine başladı.

 

Bingöl İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde uzman olarak görev yapan Mehmet Bozgan, Solhan Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak 26 Ocak 2018 Cuma günü görevine başladı.

İlçemiz Devlet Hastanesinde Müdür yardımcısı olarak görevine başlayan Mehmet Bozgan’a Solhan Haber Gazetesi olarak başarılar diliyoruz.

 

İlçemize Dahiliye Uzmanı Atandı

 

78'nci Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü Mazeret ve Genel kurası kapsamında ilçemize Dahiliye uzmanı Uzm. Dr. Aslı Öcal Gözek’in ataması yapıldığını bildirdi. Dahiliye Uzmanı Dr. Aslı Öcal Gözek’in 7 Şubat Çarşamba günü görevine başlayacağı belirtildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum