Advert
as

Yaralı Atmaca Tedavi Altına Alındı

Yaralı Atmaca Tedavi Altına Alındı

Bingöl'de bir vatandaş tarafından bulunan yavru atmaca, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nce teslim alındı.

 

İlimizde bir vatandaş yaralı halde bulduğu yavru atmacayı, Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesine tedavi edilmesi için götürdü.  Veterinerlik Fakültesinde yapılan tedavinin ardından, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne teslim edilen yavru atmaca, Kars Kafkas Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine gönderilecek.

 

Bingöl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Aslan Maç, “Bir vatandaşımız tarafından yaralı halde bulunan yavru atmaca, Bingöl Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi'nden teslim aldık. Hocamız yaptığı tedavi sonucu kanatlarının kırık olduğu tespit edilen atmacanın, Kafkas Yaban Hayvanı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezine göndermemiz gerekiyor. Oradaki bakımının ardından tekrar doğaya bırakılacak” diye konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum