Advert
as

Rektör Çapak Pakistan'da

Rektör Çapak Pakistan'da

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, Uluslararası Üniversiteler Konseyi (IUC) tarafından düzenlenen İslam Hukuku ve Modern Akademik Sistem' Konferansına katılmak üzere Pakistan'a gitti.

 

Pakistan'ın Lahor kentinde düzenlenen konferansta bir de konuşma yapan Çapak, ayrıca akademik görüşmelerde bulunmak üzere Pakistan'ın başkenti İslamabad'da da bir dizi ziyaretlerde bulunacak.

 

 

Çapak'ın ziyareti ile ilgili olarak Bingöl Üniversitesi resmi web sitesinden bir açıklama yayınlandı. Açıklamada; “Rektörümüz Prof. Dr. İbrahim Çapak, Uluslararası Üniversiteler Konseyi tarafından organize edilen “İslam Hukuku ve Modern Akademik Sistem” başlıklı konferansa katılmak üzere Pakistan'a gitti. Prof. Dr. İbrahim Çapak Lahor Üniversitesi'nde düzenlenecek konferansta bir konuşma da yapacak. Lahor kentinde bir dizi ziyaretler de gerçekleştirecek olan Prof. Dr. Çapak, Pakistan'ın başkenti olan İslamabad'da da akademik görüşmelerde bulunacak “ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum