Advert
as

Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

Müdürler Kurulu Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Başkanlığında 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem başında İlçede görev yapan okul müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı 2.dönem başında İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Muhittin Çiftçi, Savaş Demirel ve Ahmet Akgündoğdu başkanlığında ilçede görev yapan Okul Müdürleri ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

 

Kız İmam Hatip Anadolu Lisesinde yaklaşık üç saat süren dönem başı değerlendirme toplantısında 2017–2018 eğitim – öğretim yılı ile ilgili genel bir değerlendirmesi yapılarak gündem maddeleri görüşüldü.

 

 

Toplantının sonunda, eğitim-öğretim yeni döneminin tüm yöneticilere, öğretmenlere ve öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum