Advert
as

FETÖ'nün "Sıkıyönetim Komutanına" Müebbet

FETÖ'nün

​FETÖ darbe girişiminin başarılı olması halinde Bingöl "sıkıyönetim komutanı" olarak atanacak olan Tuğgeneral Kotaman'a müebbet hapis cezası verildi.

 

ABD destekli FETÖ darbe kalkışmasının başarılı olması halinde cuntacılar tarafından sözde "sıkıyönetim komutanı" olarak atanacak isim olarak belirlenen 49'ncu Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Yunus Kotaman'ın da aralarında bulunduğu 4 sanık müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

 

Bingöl 2'nci Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya sanıklar Kotaman, eski Kurmay Başkanı Binbaşı Fatih Kaya, binbaşı Serdar Yeşilkaya ve yarbay Recep Durmaz tutuklu bulundukları cezaevlerinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

 

 

Mahkeme Kotaman, Kaya, Yeşilkaya ve Durmaz'a "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum