Advert
as

Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Okul Güvenliği Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı ‘Okul Güvenliği’ toplantısı Vali Ali Mantı başkanlığında yapıldı.

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıya Vali Mantı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcısı Cevat Gün ve İl Milli Eğitim Müdür V. Yusuf Tokuş katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Ali Mantı,”Önceki dönem konu ile ilgili toplantımızı detaylı başlıklar ile ele almıştık. Amacımız yeni eğitim-öğretim dönemine hazırlıklı girmektir. Okul güvenliklerini ele aldığımız oturumlarımızda çocuklarımız için okul içinden ve okul dışından gelebilecek tehlikelere karşı etraflıca konuşacağız. Her birimiz üzerine düşen görevi yerine getirerek güvenlik açısından sorunların asgariye indirildiği bir ortam yaratmalıyız.

Önceki dönem kurumlarımızca alınan tedbirlerden dolayı önemli bir sıkıntı yaşamadığımızı ifade etmek isterim. Bundan dolayı ilgili kurumlara teşekkür ediyorum. Aynı hassasiyetin ikinci dönem de gösterilmesini istiyoruz. Bu konuda tüm kurum ve kuruluşlarımız, ilgili STK’lar, velilerimiz ve öğrencilerimiz işbirliği halinde olmalıdırlar. Amacımız İlimizde güvenli ve emniyetli bir ortamda üst düzey bir eğitim imkânı sunmaktır. Bütün paydaşların konu ile ilgili olarak gayret içerisinde olmaları bizleri sevindirmektedir.

Bu duygularla 2017-2018 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin ilimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Toplantıda okullarımızda alınacak güvenlik tedbirleri, okul servis araçlarında yaşanan sorunlar ve araçların takibi, Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce yol önlemlerinin alınması, güvenlik kamerası sistemlerinin İl Emniyet Müdürlüğü sistemine entegre edilmesi, madde bağımlılığı ve rehberlik çalışmaları gibi konular ele alındı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum