Advert
as

Vali Mantı;”Vazgeçilmez Bir Sermayesiniz”

Vali Mantı;”Vazgeçilmez Bir Sermayesiniz”

Eğitim-Öğretim yılının ikinci yarısında düzenlenen programda öğrencilere seslenen Vali Ali Mantı;”Sizler, vazgeçilmez bir sermayesiniz.”dedi.

2017-2018 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminin açılış töreni Sultan Abdulhamit Han Ortaokulunda düzenlendi.

Törene Vali Ali Mantı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Cevat Gün, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü idarecileri, Okul Müdür ve yardımcıları ile öğretmenler, okul aile birliği üyeleri ve öğrenciler katıldı.

 

Sultan Abdulhamit Han Ortaokulu bahçesinde yapılan törende konuşan Vali Mantı; “Öncelikle eğitim ve öğretim yılımızın ikinci dönemi hayırlı uğurlu olsun. Birinci dönemde gösterdiğiniz akademik başarının bu dönemde de devam edeceğine yürekten inanıyorum.  Bilindiği gibi bir ülkenin en önemli insan kaynağı gençliğidir. Sizler de ülkemizin ve milletimizin en önemli ve vazgeçilmez sermayesisiniz. İnşaallah her biriniz okullarınızı en iyi derecelerle bitirecek ve önce ülkemize, milletimize sonra da tüm insanlığa faydalı birer fert olacaksınız. Milli ve manevi değerlerimiz eşliğinde inşallah önce ailemize, memleketimize, ülkemize sonra da bütün bir insanlık ailesine olumlu katkılarda bulunacağınıza inanıyorum. İstiklal Marşı okunurken gösterdiğiniz coşkulu katılım ve heyecan beni ziyadesi ile etkiledi. Allah yolunuzu açık etsin.  Öğretmenlerimiz hayatımızdaki en büyük değerlerdendir. Onlara saygıda kusur etmeyelim ve her daim can kulağı ile dinleyelim. Bunu ilerleyen yıllarda ve meslek hayatına atıldığınızda daha iyi anlayacaksınız.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum