Advert
as

Avrupa’ya Direkt Uçuşlar Başlıyor

Avrupa’ya Direkt Uçuşlar Başlıyor

Bingöl Havalimanından, Almanya’ya direkt uçuşlar için çalışmalar başladı. Almanya-Bingöl direkt uçuşlarının yaz ayında başlaması planlanıyor.

 

Bingöl Havalimanından, Almanya’ya direkt uçuşlar için çalışmalar başladı. 2013 yılında hizmete giren Bingöl Havalimanı, Uluslar arası hizmet vermek için Hava limanı statüsüyle hizmet vermeye başlamış ancak; Bingöl’den yapılan uçuşlar Ankara ve İstanbul ile sınırlı kalmıştı. 2017 yılı içerisinde Bingöl’e Sabiha Gökçen Havalimanı’na uçuşlar başlatılarak Bingöl Havalimanı uçuş ağı genişletilmişti. Açıldığı günden bu yana Bingöl’den Almanya’ya direkt uçuşların yapılacağı her fırsatta dile getirilirken, Asyam Tur acente yetkilileri Almanya-Bingöl arasında direkt uçuşlar yapılması için girişimlere başladığını duyurdu.

 

Almanya-Bingöl direkt uçuşların başlamasıyla, Bingöl Havalimanını kullanan yolcu sayısının artacağına dikkat çeken Asyam Tur acente yetkilileri, sadece Bingöllü gurbetçilere değil, bölge illerin gurbetçilerine de hizmet vererek Bingöl’de turizm ve hizmet sektörüne katkı sunacaklarını ifade ettiler. Almanya-Bingöl arası direkt uçuşların başlamasıyla, Bingöllü gurbetçilerin çevre illerde ki havalimanlarından uçma ve ya aktarmalı olarak uzun ve meşakkatli yolculukları son bulacak. Yaz ayında başlaması planlanan Almanya-Bingöl direkt uçuşları için Havayolu şirketi ile anlaştıklarını açıklayan Asyam Tur acente yetkilileri, başlatmış oldukları girişim için destek beklediklerini açıkladılar.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum